6. april 2013, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Dennis, Megan og Dirty Harry af Morten Nis Klenø

Kategorier: Bøger
Tags:: ,

Beskrivelse:
Dennis_Megan_og_Dirty_HarryPå Runenborg kostskolegymnasium bor den sympatiske Dennis, den smukke Megan og den psykisk ustabile Steinar. På en mørk aften i oktober bliver netop Steinar vidne til et mord på en tilfældig 1. g´er. Men er det virkelig så tilfældigt? Og kunne det tænkes, at morderen ligefrem var lærer? En elev måske? Eller blot en udefrakommende psykopat? For Steinar, der lider af en social fobi, bliver oktobermordet starten på en lang psykisk krise, der truer med at sende ham direkte til helvede. Et sted, han måske allerede – glimtvis – befinder sig. Men med mord følger mistænksomhed. Er det fx okay at være gymnasielærer og køre rundt med verdens kraftigste pistol i inderlommen? Og hvad med eleven, der har et billede af Adolf Hitler hængende over sin seng? Eller måske skal man bare lede helt andre steder? På Runenborg kostskolegymnasium er det bedst at blive inde om aftenen. Dette råd overhørte Steinar den aften, hvor han i skolens auditorium stødte på endnu et lig. Denne gang var det rengøringsdamen, det var gået ud over. Og da han fandt hende, var hun stadig varm …

Læs mere på Saxo.com

ISBN-13: 9788799586516
Indbinding: ePub
Udgivet: 06-04-2013

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *