A_Silvestri

Udvalgte horrorudgivelser:

Kærlighedsfrugt (2015) – Nomineret til Årets Danske Horrorudgivelse
Universets mørke – Itu (2015)
Al kødets gang (2015
Varulv – Udyr (2014)
PIX – Hamskifte (2013)
Vampyr – Som vinden blæser (2013)
Optisk bedrag (2012)
Grufulde mørke – I et vindue (2012)
Det sker igen – Morituri te salutant (2011)
Pandaemonium (2011)
Lyden af vanvid – World Wide Web (2010)
Køtere dør om vinteren (2010)
Dystre Danmark – Der er engle nok til alle (2009)

Kærlighedsfrugt1Hjemmeside: Forfatter på trekvart tid

Født midt om sommeren i 1977, men på Lolland lurer det frygtelige altid lige om hjørnet.

Jeg skriver i næsten alle genrer, men horror har altid ligget mit hjerte nært. Det modbydelige mennesker gør ved hinanden er fascinerende, men jeg er en sucker efter de klassiske uhyrer. Vampyrer, varulve, zombier og mumier. Efterhånden har jeg nået at skrive om dem alle.

Gennem de sidste par år har jeg udgivet tre bøger, været med i et hav af antologier og ser ikke ud som om jeg har tænkt mig at sætte tempoet ned.

Inden for horrorgenren beskæftiger jeg mig mest med splatter og monstre. Jeg tænker, at den psykologiske horror bliver dækket i mine realistiske skildringer. Men hvor går skellet egentlig mellem horror og realisme? Kan beskrivelsen af en forstadsfrues forfald ikke være lige så horribelt som det værste monster fra helvedes dybder? Jeg svarer selv ja til sidste spørgsmål. Meget definitivt.

(Artiklen er oprindelig bragt på DanskeHorrorFans.dk)

Interview i den Røde Sofa

Anmeldelser:

Kærlighedsfrugt – Gyseren.dk
Al kødets gang – Himmelskibet.dk
Al kødets gang – Gyseren.dk
Universets mørke – Gyseren.dk
Undergang – Himmelskibet.dk
Varulv – Himmelskibet.dk
Varulv – Bogblogger.dk
Grufulde mørke – Himmelskibet.dk
Grufulde mørke – Gyseren.dk
Pandaemonium – Apokalyptisk
Pandaemonium – Litteratursiden.dk
Pandaemonium – Himmelskibet.dk
Det sker igen – Gyseren.dk
Dystre Danmark 2 – Himmelskibet.dk
Dystre Danmark 2 – Gyseren.dk
Lyden af vanvid – Himmelskibet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *