1. juni 2013, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Den lukkede af Lene Toscana

Kategorier: Bøger
Tags:: , ,

Den_lukkedeBagsidetekst
“Snart skal min hjerne nulstilles. Og alt dette, som jeg vil fortælle dig, vil være glemt. Så du skal vide, at situationen er denne: Jeg skriver imod tiden, mens jeg er spærret inde på den lukkede og afventer mit første elektrochok.”

Anna er 17 år og har set noget, som hun ikke burde have set. I et desperat håb om at blive reddet, beslutter hun sig for at skrive det hele ned. Det bliver en fortælling om livet på den lukkede, hvor de normale bestemmer over de syge. Og hvor det ikke altid er lige nemt at se, hvem der er syg, og hvem der er rask.

En beretning om en skræmmende stedmor, en gennemsigtig far, en død mor og om veninden Natalie, der ligner en amerikansk rockstjerne. En historie, der kredser om spørgsmålet: Hvorfor skal Anna have elektrochok?

Læs mere på Forlaget Valetas hjemmeside

ISBN-13:9788792728135
Sideantal:291
Forlag:Forlaget Valeta
Udgivet:01-06-2013

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *