Nick_ClausenHjemmeside

Horrorudgivelser:
Tidevandet (2009)
De døde brødre (2009)
Ulm (2010)
Velkommen til dybet – Manden med plasticleen (2011)
De sorte symboler (2011)
De blodige bid (2011)
Silhuet (2011)
De hviskende veje (2012)

Man hører det hele tiden, men det passer faktisk: Jeg drømte om at blive forfatter lige siden jeg lærte at læse. Desværre havde jeg lidt for meget krudt i røven til at forfølge drømmen før det var absolut nødvendigt – det vil sige da jeg stod over for valget og risikerede at blive nødt til at tage en uddannelse.

Mit første forsøg på et manus skrev jeg i teenageårerne. Det var en gyser om en lille dreng hvis søster døde i et biluheld som han selv overlevede. Jeg havde forestillet mig at jeg ville skrive i alle mulige genrer, fordi jeg faktisk læste alle mulige genrer. Men når jeg tænker tilbage var det nok ikke tilfældigt at jeg startede med en horrorhistorie. Selvom jeg forsøgte i både krimi, sci-fi og fantasy, blev min første udgivelse nogle år senere nemlig også horror.

Siden har jeg indset hvor meget lettere denne genre kommer til mig end de øvrige. Måske er det fordi jeg har et mørkt sind, men jeg tror det hænger delvist sammen med at horror i bund og grund er en simpel følelse. Den er så banal at alle kender den. Og hvis man forsøger at finde den, så er den ikke særlig godt gemt, selv ikke i vores påståede trygge samfund.

Prøv for eksempel at tage en nattevandring i udkanten af byen. Under en sort stjernehimmel, alene, med intet andet end lyden af dine egne skridt er det virkelig svært at lade være at se sig over skulderen …

(originalartiklen er bragt på Danskehorrorfans.dk)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *