Sandra_SchwartzHjemmeside

Horrorudgivelser:

Sin mors søn i Pix (2013)
Jægeren i Dystre Danmark 2 (2011)

Jeg er 34 år og bor i Valby sammen med min mand og to børn. Når jeg ikke skriver eller tænker på at skrive, så arbejder jeg fuldtid med kommunikation.

Jeg er medlem af foreningen HUF (Håbefulde Unge Forfattere). Er du ung og ønsker at være en del af et fællesskab, hvor passionen for at skrive og udtrykke sig er i højsædet, så kan jeg varmt anbefale HUF. Det er en fantastisk forening, hvor jeg har mødt mange ligesindede og inspirationskilder. Læs mere her.

Der har altid boet historier i mig. De rumsterer derinde lige under overfladen, og nu vil de ud! Min farmor er min største inspirationskilde. Hun var den mest fantastiske historiefortællerske. Når jeg lukker øjnene, er jeg tilbage i min farmors stue. Lugten af nybagt franskbrød og lun æblemos fylder mine næsebor, og jeg er varm og tryg i min farmors favn. Hendes stemme fører mig bort til en verden, hvor kun fantasien sætter grænser. Hver gang, jeg sætter mig ved tastaturet, er det den følelse, jeg jagter.

Jeg skriver i flere genrer og både til voksne og børn. Men mit hjerte banker særligt for børne- og ungdomslitteratur. Sjovt nok er det også mest ungdomslitteratur, jeg læser, primært realisme og fantasy . Min Kindle og mit natbord er altid med en stak romaner, der venter på, jeg giver mig i kast med dem. Der er noget virkelig fedt ved at udforske børn og unges univers. Verden er et uudforsket sted – alt er muligt, og alting føles friskt, intenst og uberørt af tid og erfaring.

(Fra sandraschwartz.dk)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *