Helene_HindbergHorrorudgivelser:

Afkroge (novellesamling 2018)
Hvad skal barnet hedde? i Grufulde mørke (2012)
Astrid i Dystre Danmark (2009)
En Vesterhavsfortælling i Fra skyggerne (2007)
Kælderverden (Himmelskibet nr. 8, 2005)

Mit navn er Helene Hindberg, og jeg skriver horror 🙂

Jeg er født i Korea men blev adopteret til Danmark og er vokset op på Nørrebro og Søborg i udkanten af København. Min barndom var kvalmende, uanstændigt idyllisk og dejlig. Da jeg blev færdig med gymnasiet begyndte jeg at interesserer mig for medier og var med til at lave et ungdomsmagasin og producere noget radio. Desuden har jeg arbejdet som journalist og computergrafiker på TV Stop, været instruktørassistent og scripter på diverse film, gået på universitetet og læst Indianske sprog og kulturer, har arbejdet som stuepige på et hotel, som rengøringsassistent på hospital, som pædagogmedhjælper og er uddannet journalist og pædagog 🙂

Som otteårig så jeg Lucio Fulcis ”Gates of Hell” og det blev startskuddet til en karriere som horrorfan. Samtidig skrev jeg også selv. Det havde jeg faktisk gjort, fra jeg lærte at skrive og læse, og jeg havde altid en bog med mig uanset, hvad jeg lavede. Mine store inspirationskilder i barne- og ungdomsårene var Ray Bradbury og Algernon Blackwood og H.P. Lovecraft. Jeg slås stadig med ”den store roman”, som jeg endnu ikke har kunnet færdiggøre, men mens jeg venter på inspirationen, muligheden og tiden til at give mig i kast med den, så holder jeg meget af at skrive noveller 🙂

Har takket være Henrik Harksen fået udgivet fire noveller og i 2018 udkom min novellesamling “Afkroge”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *