27. februar 2014, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

KATRINE af Steen Langstrup

Kategorier: Bøger
Tags:: ,

KatrineSteen Langstrup om ‘Katrine’: “I mange år var jeg træt af, at gysergenren blev opfattet som ungdomslitteratur, og jeg brugte mange kræfter på at tale imod denne opfattelse. Men man kunne jo også se det som en udfordring. Så her er en bog, der er netop dét: Et gys til unge læsere.

Handlingen: Katrine flytter til København for at komme væk fra det hele: Mor, far, landsbyen, sladderen og voldtægten. Men hun har ikke boet længe i København, før en mand dukker op i mørket neden for hendes vindue. Det er ham. Det er hun sikker på. Voldtægtsmanden. Mareridtet er kun lige begyndt.

Steen Langstrup er en af Danmarks mest succesrige gyserforfattere. Han er prisbelønnet, filmatiseret, radiodramatiseret, samt oversat til svensk, norsk, finsk, spansk, islandsk og engelsk.

Bogfakta
Katrine af Steen Langstrup
150 sider
2 Feet Entertainment
Pris ca. 249,-
Udkommer 27. februar 2014

Udgives samtidig på e-bog.

Læs mere på forlagets hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *