13. juni 2014, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Lich af Bjarne Nordberg Pedersen

Kategorier: Bøger
Tags::

LichBeskrivelse:
Det er sgu da pissetarveligt, Balder skulle dø. Han var sådan en go’ hund, og Rasmus vil ikke finde sig i det. Så da en sær gammel bog påstår, den kan bruges til at genoplive døde kæledyr, skal han ikke tænke sig om ret længe, inden han træffer sin beslutning. Det skulle han nok have gjort.

Før Rasmus ved af det, er hans ellers så stille by plaget af sort magi og udøde monstre. Og hvis det er en dum ide at genoplive en hund, som har været død en dag, er det en endnu værre at genoplive en mor, der døde for over et år siden. For hun vil gerne være sammen med sin familie igen. For evigt, denne gang …

Om forfatteren:
Bjarne Nordberg Pedersen er født og opvokset på Holbæk-egnen og arbejder som børnebibliotekar. Han er altid på jagt efter den gode historie – hvad enten det er som bibliotekar eller som forfatter.

Udgivelsesår: 2014
Udgivelsestype: Bog
Indbinding: Blødt omslag
Sideantal: 142
ISBN: 978-87-93076-93-8

(Omtale fra Forlaget Mellemgaards hjemmeside)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *