13. juli 2014, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Lidenskabens pris af Niels Ole Busk

Kategorier: Bøger
Tags::

Lidenskabens_PrisI det indre Odense ligger en kvinde forbrændt under bruseren, mens hendes døde mand sidder i en lænestol i stuen. Mandens indvolde, blodkar og nervesystem er opløst. Kvinden har mystiske blærer over hele kroppen, blærer som tilsyneladende er levende.

Filosofilærer Maurice og kriminalassistent Eva føres ind i et netværk af mennesker drevet af stærke lidenskaber og en hang til excesser. Snart trækkes de ned i en sump af menneskeligt fordærv. Under overfladen lurer der noget, som driver mennesker til at betale prisen for deres lidenskaber.

Måske Maurice med sin viden om det overnaturlige kan kaste lys over sagen. Inden det er for sent.

”Du skulle virkelig lære at håndtere omgangen med sløret bedre.” Hans stemme var en hul hvisken, hvis den overhovedet var der. Det var det værste ved at omgås ånderne. Jeg kunne aldrig vide, hvornår det var dem, der talte, og hvornår jeg var fanget i mine egne tankers fængsel. Det skræmte mig derfor, da han absolut skulle lægge hånden på min skulder i en gestus, der blandt levende ville have været beroligende.

”Jeg ved, hvorfor du er her.”

NIELS OLE BUSK bor i Odense sammen med sin kone og to børn. Trods en magistergrad i filosofi har han en svaghed for det uforklarlige, som undslipper tænkningens bånd. Lidenskabens pris er hans debut som romanforfatter.

(Omtale fra H. Harksen Productions hjemmeside)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *