13. april 2015, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Den 1. bog om Satan af Martin Schjönning

Kategorier: Bøger
Tags:: , ,

Deroute2015Livet i landsbyen er rytmisk og nemt. Størstedelen af indbyggerne ser ikke, hvad der bor iblandt dem. Men en lille dreng får gradvist åbnet sine øjne. I udkantsmørket er han pludselig den eneste med ægte nattesyn. Det han ser, er mageløst. Det vækker noget i ham, og han træffer et valg.

Deroute handler om valg og fravalg. Disse valg er ikke usædvanlige. Vi har alle stået overfor dem og mødt en djævel, der har tilbudt os alverdens gaver. Deroute er inspireret af virkelige hændelser, og handler om de valg, den lille dreng ikke tog.

Produktbeskrivelse
Titel: Den 1. bog om Satan – Deroute
Forfatter: Martin Schjönning
ISBN: 978-87-91589-31-7
Sideantal: 70
Udkommer d. 13. april 2015

Læs mere på forlaget Kandors hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *