3. april 2015, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Den døde pige af Niels Ole Busk

Kategorier: Bøger
Tags::

DDPHvad vil den lille døde pige?

Et makabert ritual udføres i Odense centrum og en kvinde voldtages. Filosofilærer Maurice inddrages endnu engang for at hjælpe, men hvordan skal han
bidrage med sagens opklaring, når han er i tvivl om hvorvidt han selv er skyldig?

Maurice husker kun nattens lidenskabelige eskapader i glimt. Vanviddet truer under overfladen. Alt imens den døde pige nærmer sig ham. Da først hendes hånd rører ved ham, begynder brikkerne at falde på plads.

”Hendes lille hånd rakte op og greb fat i min hånd, inden jeg kunne nå at trække den til mig. Med håndtrykket skød en kuldegysning igennem hele min krop, hvis temperatur sank mærkbart. Mit hjerte rystede af den isnende klump, som lagde sig om det, da mine lunger fyldtes med is. Et tørt host slap over mine læber, alt imens safterne blev drænet ud af min krop, der blev efterladt som en udtørret mumie hostende efter liv. Forgæves forsøgte jeg at trække min hånd til mig, inden al kraft forsvandt fra mit indre. Det var umuligt at komme fri af pigens greb. Når først en død har fået kontakt med en levende, vil hun suge hans kraft til sig, som en igle suger blod.”

Dette er den anden gotiske krimi i serien Lidenskabens pris, hvor man følger filosofilæreren Maurice opklare okkulte mysterier i Odense.

Læs mere på forlaget H. Harksen Productions hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *