20. juli 2015, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Udrensning af Patrick Leis

Kategorier: Bøger
Tags:: ,

UdrensningEuropæiske storbyer hærges af mordbrande. Gerningsstederne er tilsyneladende tilfældigt valgt, men fremgangsmåden er ens og hver gang kræver ilden dødsofre. Agent Vögel eftersætter brandstifteren, men snart står det klart, at han ikke er den eneste, der er på jagt… Og dækker flammerne i virkeligheden over noget ganske andet?

Jeg kan se lys fra utallige mobiler og smartphones, og håber at tilskuerne bruger dem til andet end bare at tage billeder. Min mave vender sig, da jeg passerer de to døde betjente.

I nat ender det, på den ene eller anden måde.

Før jeg går ind i huset, snapper jeg pistolen fra den ene politimands bælte.

Læs mere på H. Harksen Productions

Læs mere på Patrick Leis hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *