25. september 2015, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Ønskehuset af Teddy Vork

Kategorier: Bøger
Tags:: ,

Ønskehuset1Det var lige efter, mor begyndte at bløde ud af endetarmen, at jeg hørte om ønskehuse. En morgen havde jeg set bittesmå stænk på undersiden af brættet. Jeg troede først, det var, fordi hun havde menstruation, men badeværelset lugtede ikke, som det plejede, når hun havde det. Du ved sådan sødligt-agtigt. Kræften var gået i tarmen på hende nu, sagde lægen. Metastase. Så var det, at jeg hørte historien henne i skolen. Hvad vil du gøre, hvis én du elsker, er døende? Hvilke utrolige vandrehistorier vil du tro på, hvis de lover frelse? Vil du ofre dig selv? Andre?

SMS-Gyser
Udgivelsesår: 2015

Læs mere på SMSPress.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *