9. oktober 2015, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Dead world af Bo Sejer

Kategorier: Bøger
Tags::

Dead_World1Når du ser dette, er det allerede for sent. Du skulle ikke have rørt den her bog. Nej, lad være med at lægge den ned igen, det løb er kørt.

De har allerede set dig. Din eneste chance er at læse den her bog. Og prøve at ignorere de skygger du ser ud ad øjenkrogen.

Dette er den (næsten) sande historie om tre unge mænd, i starten af tyverne, der til en fest i Esbjerg tilfældigvis kommer i kontakt med noget, der bedst kan beskrives som et “Lovecraftiansk”, LSD-lignende stof, der åbner deres sind for verden, som den faktisk er: Verden er fuld af dæmoner, og de tre unge herrer er de eneste, der kan se dem, og (uheldigvis for verden) de eneste, der kan stoppe dem.

Kom med på en adrenalinpumpende, stenet og fordrukken rejse ind i Esbjergs skyggesider, der både inkluderer Moustachemonstre, tidsrejser, blod og gru og flere grin, end noget andet dansk litteratur har kunnet byde på i mange år. Kan jordens mest forvirrede antihelte nå at redde os og, måske vigtigere endnu, går det op for dem, hvad det er, de skal redde os fra?

Dead World er en komediegyser fyldt med referencer til popkultur, spil og B-film, fyldt med spænding, forvirring og, frem for alt, utallige sjove stunder. Hvad er ægte, og hvad er blot sindsforvirring og hallucinationer?

Produktdetaljer:
ISBN-13:9788799841301
Sideantal:341
Forlag:Victory Publishing
Udgivet:09-10-2015

Læs mere på Saxo.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *