8. oktober 2015, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Fuldmånehunden af Niels Lindow

Kategorier: Bøger
Tags::

FuldmånehundenLever der varulve i det smukke Nordsjælland?

Journalisten Mikkel Dyndvig bliver kaldt ud til et drab. En mand, hvis strube er blevet flænset af en stor hund. Og det er ikke det eneste. Hvordan er det sket? I hvert fald er det i modstrid med alt, hvad han ved om hunde. Men på Bladets redaktion beslutter man trods kendsgerningerne at køre en kampagne mod kamphunde, det plejer at sælge aviser.

Hvad Mikkel Dyndvig ikke ved, er, at hans kæreste, den skønne Cecilie har nogle underlige drømme. Hvad er det for en ’vuffer’, hun drømmer om? Og hvad er det for noget okkult vrøvl, en pensionist fra Valby fabler om? Er han mon ikke bare ude på at gøre sig interessant? Har det noget som helst med virkeligheden at gøre?
Mikkel må rundt på det halve Sjælland, og en tur til Skåne for at finde svar. Og til sidst må han selv afgøre, hvad han tør tro.

Der er ikke mange seriøse varulve i den danske spændingslitteratur. Fuldmånehunden er et begavet bud på en realistisk spændingsroman, hvor der bare er lidt højere til loftet og en lidt dybere kælder. Og, ja, selvfølgelig er der da varulve i Nordsjælland, lige så vel som der er rigtige ulve i Midt- og Vestjylland.

Produktdetaljer:
ISBN-13:9788770704953
Sideantal:219
Forlag:Hovedland
Udgivet:08-10-2015

Læs mere på Forlaget Hovedlands hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *