2. november 2015, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Blodets forbandede bånd af Nina Julie Sørensen

Kategorier: Bøger
Tags::

Blodets_forbandede_båndPrøv at forestille dig at du hele dit liv har fået fortalt at din far var død, men pludselig en dag møder du en person, der fortæller dig at din far faktisk lever og du har muligheden for at møde ham. Det lyder jo alt sammen som starten på en lykkelig historie.

Men problemet i denne fortælling er bare lige det, at din far ikke er den du troede han ville være. Han er faktisk langt fra den kærlige og gode far du drømte om.

Bitten opdager til sin store rædsel at ham der tilsyneladende skulle være hendes far, er langt mere uhyggelig end hun har fantasi til at forestille sig. For langt inde i Sveriges skove ligger et lille rødt hus. Og i det hus gemmer der sig en hemmelighed…

Produktdetaljer:
ISBN-13:9788740912609
Sideantal:324
Forlag:Forfatter – Nina Julie Sørensen
Udgivet:02-11-2015

Læs mere på Saxo.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *