27. november 2015, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

I helvede flyder en flod af Morten Leth Jacobsen

Kategorier: Bøger
Tags::

i-helvede-flyder-en-flodI det nordlige Aarhus ligger et gennemsnitligt dansk indkøbscenter. Og dog. Helt gennemsnitligt er det ikke, når sandheden skal frem. Centret bebos af mærkelige væsner – som for eksempel en papfigur fra en gammel reklamekampagne.

Papfiguren forestiller Søren Pilmark, og den går rundt i centret om natten og gør folk bange. Og det er fordi, den er en budbringer fra selve helvede. De afdækkede nemlig porten til helvede, da de byggede centret. Porten til helvede er gemt bag en skjult dør nede i kælderen, og kun én mand ved det, centerchefen Tore.

Siden er der kun sket sære og uforklarlige ting i centret. Folk forsvinder, folk får hysteriske anfald, selv om de bare er i Matas, og en dag begynder centret at slå revner og true med at styrte sammen. Nu er det op til centerchefen at se, hvad han kan stille op med det der helvedes noget nede i kælderen. Så han tager sin nøgle og låser døren op …

I HELVEDE FLYDER EN FLOD er en sort og sarkastisk roman om det, der sker, når vi kommer til at grave for dybt, og porten til helvede åbner sig.

Produktbeskrivelse:
ISBN-13:9788793046429
Sideantal:219
Forlag:EC Edition
Udgivet:27-11-2015

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *