Pedersen_VickiUdgivelser:
Den røde tråd – 2015 (nomineret til Årets Danske Horrorudgivelse)

Født i 1982 i Holstebro, hvor jeg stadigt er bosiddende.

Baggrund:
10 år i folkeskolen, der mest gik med at dagdrømme om fantasivæsner.
Dansk talent akademis forfatter linjen, afsluttet 2014
Nu pause fra dyrepasser uddannelsen, da der har bosat sig en voksende alien i min mave, der snart kræver barsel.

Hvorfor horror?:
Ja hvorfor ikke… Da jeg startede med at skrive, var min store drøm at udgive den mest fantastiske fantasy roman om havfruer. Men der blev ved med at være de her mærkelige og skæve eksistenser i mine tanker. De tog mere og mere form, og at skrive om dem var bare så naturligt og nemt i forhold til fantasy genren. Så til sidst gav jeg efter for stemmerne, og gav dem det liv de forlangte. At jeg igennem hele mit liv har været fascineret af horror og gru, har nok også hjulpet en del på det.

den-røde-tråd1Favorit horror film og bøger:
Rosemarys Baby.
Rose Red.
Exorsisten.

Hvad skræmmer mig?:
Ikke at være elsket.

Inspiration:
Alt – lige fra at se nyhederne, gå en tur med hunden imens jeg læser navnene på postkasserne jeg går forbi, at sidde i toget, overhøre en sætning i køen i Netto. Inspiration kan komme når man mindst venter det, så det er med at have antennerne ude.

Hvad bliver det næste?:
Selv om havfruerne stadig spøger i baghovedet, så tror jeg at jeg får svært ved at gå fra horror/realisme til fantasy.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *