20. marts 2016, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Herligheder på vej fra Lars Kramhøft

Kategorier: Bøger
Tags:: ,

Saaledes_forgaar_alverdens_herlighedPå facebook skriver Lars Kramhøft følgende:

Nu må det være på tide at løfte sløret for et af mine store, personlige projekter i 2016; nemlig min første novellesamling og første horror udgivelse for voksne siden Made Flesh: ‘Således forgår alverdens herlighed’. Bogen udkommer en gang dette forår (7,9,13) på Calibat og kommer til at indeholde 12 noveller, hvoraf en lille håndfuld har været trykt før i diverse antologier, mens resten er nye, eller ihvertfald nye på dansk. Der er blevet lavet fantastiske, dystre illustrationer af min ven og blodsbror billed- og videokunstner Mark Tholander.”

Besøg Lars Kramhøfts blog eller forlaget Calibats hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *