13. marts 2016, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Michael Kamp vandt Årets Danske Horrorudgivelse

Kategorier: Nyheder
Tags:: ,

received_1299328446747860Det blev Michael Kamp som i år kunne tage hjem med prisen for Årets Danske Horrorudgivelse, som han fik overrakt af Jacob Hedegaard Pedersen på vegne af DHS på Krimimessen i Horsens her i weekenden.

Prisen fik han for “Samlerne”, og juryens begrundelse lød:

Kamp har længe været omtalt som en af landets bedste horrorforfattere, ikke mindst grundet sin evne til at skabe overbevisende og ofte ganske brutale billeder i læsernes hoveder, hvilket ses med tydelighed i romanen ’Samlerne’.

received_1299328560081182Juryen finder, at Kamps skrivestil giver en sjælden set power til historien, og at den drypvise og kontrollerede brug af rædsel lader læserne følge hovedpersonen, familiefaderen Thomas, ned i det dybeste mørke og mærke hans frygt på første hånd. Bedre bliver det ikke, og derfor er Michael Kamps ’Samlerne’ årets danske horrorudgivelse.

Tillykke til Michael Kamp og tak til Elisabeth Tellerup for billederne fra uddelingen.

Vinderne af prisen:

Samlerne af Michael Kamp, 2015
Sprækker af Teddy Vork, 2014
Michael-Kamp-prisvinder2015_2Made Flesh af Lars Kramhøft og Tom Kristensen, 2013
Frygt-filerne af Jonas Wilmann, 2012
Alt det hun ville ønske hun ikke forstod af Steen Langstrup, 2011

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *