1. juli 2016, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

DreamLitt overtager Forlaget Kandor

Kategorier: Nyheder

Fra DreamLitt’s hjemmeside:

Det er med lige del glæde og respekt, at vi overtager Forlaget Kandor per 1. juli.

Nikolaj Højberg har været en fantastisk eksponent for dansk horror, både som forfatter og som redaktør, og Forlaget Kandor har derfor de seneste par år markeret sig som landets absolut bedste horror-forlag.

Horror er en genre, som vi er glade for. Derfor er vi stolte over, at Nikolaj har valgt os til at drive Kandor videre i den ånd, som det er skabt. Heldigvis vil Nikolaj bistå os med sin viden og sine evner til at spotte de rette manuskripter og redigere dem, således vi sikrer, at Kandor udvikler sig positivt.

Teknisk set bliver Kandor et imprint på DreamLitt, hvilket bevirker, at vores udgivelsesprogram vokser med fire til fem titler i år alene. Vores mål for Kandor ligger i størrelsesordenen fem til syv titler om året, hvilket vi er sikre på, vi kan nå i 2017.

Vi glæder os til at give jer mange nye gys i Kandor-regi.

/DreamLitt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *