28. september 2016, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Vildspor af Casper Gjede Jansen

Kategorier: Bøger
Tags:: , , ,

vildsporHårrejsende debut fra Casper Gjede Jansen

Det menneskelige sinds veje er uransagelige – blot ved vi, at mennesket ikke kun indeholder det gode, når det først har stået ansigt til ansigt med den eller de verdener, der i høj grad har formet dets opfattelse af det gode og ikke mindst det onde. Som oftest lægger vi låg på de mørke sider, men det sker, mennesket ryger på vildspor …

Casper Gjede Jansen har i sin bog samlet en række af sine noveller, som netop beskriver, hvor galt på vildspor, man kan komme, når dampen får låget til at lette – eller når det menneskelige sind er sygt og ude af stand til at indse, at det udøver det onde.

Forfatter skriver i forordet bl.a.: “Fællesnævneren for alle novellerne er afvigelsen fra harmonien. Menneskets ideelle tilstand må være at være på rette spor, men ofte er vi under kraftig påvirkning fra vores omverden. Selvom de fleste holder hinanden oppe i form af støtte og kærlighed, kan der opstå situationer, der kan slå selv den mest hærdede fighter ud af kurs og bringe uro i balancen …”

Genre: Thriller, krimi, horror
Forlag: Forlaget Printxpress
Udgivelsesår: 2015
Sider: 136

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *