29. oktober 2016, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Mød Mathias Clasen og Michael Kamp

Kategorier: Aktiviteter
Tags:: , ,

Uhyggeligt foredrag med monsterforsker Mathias Clasen og horror forfatter Michael Kamp

Michael Kamp og Mathias ClasenHvad gør det ved os, når vi læser horror? Hvordan kan en horrorforfatter bruge virkemidler til at skræmme os mest muligt? Og hvad er de biologiske og psykologiske forklaringer på, at vi kan blive skræmt fra vid og sans, når vi læser? Det er nogle af de spørgsmål, horrorforfatter Michael Kamp og adjunkt i Engelsk fra Aarhus Universitet Mathias Clasen vil besvare, når de går i kødet på gysergenren. Michael Kamp fortæller om virkemidlerne i horrorgenren ud fra sin egen erfaring med at skrive gyserromaner, og Mathias Clasen bidrager med en videnskabelig forklaring af virkemidlernes psykologiske og biologiske fundamenter og betydninger for vores læsning.

Tid: Tirsdag 1. november kl. 19:00 til 21:00
Sted: Billund bibliotek, mødelokale 1,
Pris: 50 kr.

Læs mere og bestil billetter her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *