27. oktober 2016, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Stemmer Fra Afgrunden – en aften i horrorgenrens tegn

Kategorier: Aktiviteter
Tags:: , ,

Lars KramhøftDen 28. oktober gæster de to danske forfattere Lars Kramhøft og Martin Schjönning Nekropolis. Kramhøft og Schjönning er begge veletablerede repræsentanter for horror-litteraturen som alternativ til den gængse opfattelse af dansk litteratur, som bestående af socialrealisme og krimier; de repræsenterer nemlig den frodige, litterære horror-undergrund der i snart mange år har trivedes i bedste velgående, langt fra mainstream-mediernes søgelys.

Martin SchjönningBegge forfattere er kendt for deres kompromisløse og særegent nordiske tilgang til genren, og trækker på mange forskellige inspirationskilder og traditioner, lige fra den mørke skandinaviske folketros verden, til moderne subkulturer og social indignation.

Tid: Fredag d. 28/10 kl. 19-21
Sted: Nekropolis, Søndre Fasanvej 80H, 2000 Frederiksberg
Entré: kr. 100,-

Læs mere og bestil billetter her

Besøg Nekropolis hjemmeside her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *