1. august 2017, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

EN SAG FOR LUCKNER af Per Sanderhage, illustreret af Peter Snejbjerg

Kategorier: Bøger
Tags:: , ,

En sag for Luckner af Per Sanderhage, illustreret af Peter SnejbjergEn sag for Luckner: Den samlede portefølje 1973-2017

I 1973 dukkede en ny figur op i det legendariske gyserblad GRU. En samvittighedsløs lejemorder hvis forbandede uheld det var konstant at løbe ind i overnaturlige væsner. Hans karriere kunne være forsvundet med bladet, men man kan ikke holde en god lejemorder nede og i 2013 blev han genoplivet. Her bringes alle 13 hæsblæsende noveller — hvoraf flere aldrig er tidligere publiceret — om Luckner og hans problemer med:

Vampyrer og varulve
Dr. Frankenstein og Dorian Gray
Hekse og spøgelsesskibe
Satanister og zombier
Gengangere og ghouls
Besatte biler og dødninge
Dæmoner og monstre
Sorte relikvier og hovedløse rockere

… Samt naturligvis gangstere, politikere, forsvarschefer med fingeren på knappen til atombomber, stasi-agenter, en humorforladt regnskabsafdeling med krav om bilag for sølvkugler, en sexet direktionssekretær og en chef fyldt med kedsommelige historier om Al Capone.

Fra Transsylvanien til Detroit, fra New York til Balkan, fra skotske borge til sydfranske provinsbyer, fra navnløse europæiske kongehuse til havneknejper i Sydamerika … Luckner er på banen med skræddersyet jakkesæt, afsikret pistol, fyldt whiskyglas, cigaret i flaben og en moral som en klapperslange i løbetid.

Rigt illustreret af Peter Snejbjerg og med kommentarer af Kristian Nordestgaard og Jesper Ilum Petersen.

Besøg Forlaget SerieKlubben

Fra bagsiden:

Døjer De med uønskede vampyrer? Har De fremmanet et spøgelse, som De nu ikke kan få til at gå igen? Så ligner det en sag for Luckner. Danmarks største pulphelt er tilbage, flabet og bevæbnet til tænderne. Måske den sejeste lejemorder i litteraturhistorien.

Alle noveller med Luckner og to helt nye – og de er alle illustreret til lejligheden af Peter Snejbjerg.

Om bogen:

Forfatter: Per Sanderhage
Illustrator: Peter Snejbjerg
Forlaget Zoom
Udgivet: 01-08-2017
Antal sider: 311

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *