22. november 2017, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Scrapbogen af Karsten Mungo Madsen

Kategorier: Bøger
Tags:: , ,

Scrapbogen af Karsten Mungo Madsen”Ingen vil tro denne historie. Havde jeg ikke selv set det hele med mine egne øjne og følt det på min egen krop, ville jeg pure have afvist hændelsen som det rene nonsens.”

En traumatiseret mand tager os tilbage til dengang, han var ung, studerende og tog et job som opsynsmand ved et fyr på spidsen af en landtange på Fyn. Det der skulle have været en nem tjans, et ideelt studiejob over juleferien, udvikler sig hurtigt til noget helt andet og ganske uforklarligt.

Man skal vare sig for lettjente penge!

Læs mere på Forlaget Fahrenheits hjemmeside

Karsten Mungo Madsen:
“Scrapbogen”
56 sider
ISBN 978-87-7176-081-1
Udsendt november 2017

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *