3. januar 2018, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Stonelegenderne af Danny H. L. Nielsen

Kategorier: Bøger
Tags:: ,

Stonelegenderne af Danny H. L. NielsenI 1878 vender Jonathan hjem efter sin lange forretningsrejse til Stone Island. Idet han stiger af færgen, mærker han straks, at noget er galt – luften føles tung, og de tjenestefolk, som ikke er stukket af, er skræmte. Da han konfronteres med sine børn, indser han hurtigt, at Howard, Marcus, Elza og Sara ikke længere er de samme, som han forlod. I hans fravær har de leget med kræfter ud over børns forståelse og forstand.

Howard Stone ved, at det var hans skyld. Det var ham, der overtalte de andre til at være med i ritualet som ændrede deres liv. I en desperat søgen på svar krydser han membranen til en ødelagt verden fuld af mystik og fare. Men at finde svar er ikke nok. For Marcus, Elza og Sara har hver fundet deres måde at håndtere mørket på.

I en fortælling, som strækker sig over 130 år, følger vi de fire børn og deres ulykkelige skæbner, mens Howard forsøger at finde svar. Hvad fremkaldte børnene den stormfulde aften i 1878? Hvorfor ældes de ikke som andre? Og hvordan kan det være, at de – som de eneste – tilsyneladende er i stand til at bryde fysikkens ukrænkelige love?

Læs mere på Skriveforlagets hjemmeside

Produktdetaljer:

Udgivet: 27.04.2017
Forlag: Skriveforlaget
Antal sider: 257
ISBN: 978-87-93525-28-3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *