26. februar 2018, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Medlemsportræt: Thomas Schwerdtfeger

Kategorier: Nyhedsbreve
Tags:: ,

Thomas SchwerdtfegerSom medlem af Dansk Horror Selskab stikker jeg lidt ud. Jeg er hverken forfatter eller illustrator, jeg betegner mere mig selv som kreatør. Jeg skaber og igangsætter.

Mit navn er Thomas Schwerdtfeger og jeg er 38 år. Netop flyttet på landet fra mit elskede Nørrebro. Jeg har taget min kone og 2 små drenge med, for vi skal på eventyr i skovene. Der skal samles inspiration til de næste projekter, ledes efter trolde og fanges genfærd. For uhyggen og fantasien har altid været en stor del af mit liv.

Inspirationen bruges som tatovør, hvor jeg laver sort og dystert arbejde: Black Magic Tattoos. Det er et fantastisk arbejde, hvor jeg får lov til at tegne og være kreativt tænkende. Jeg har dog et lille problem – jeg bliver nødt til at lave noget andet. Jeg kan ikke holde mig fast på det samme job, uanset hvor spændende det end måtte være. Så jeg bruger også mine evner andre steder.

Jeg underviser på Statens Scenekunstskole, hvor jeg er konsulent og bistår de unge med deres prøver. Jeg har små kurser med modellering, støbning, realisering og rekvisitfremstilling. Og sjovt nok ender det altid med at vi bygger et monsterhoved, en scene fra Klokkeren fra Notre Dame, en full size gargoyle eller andet horror-relateret.

I min gamle butik har jeg også haft værksted, hvor jeg klargjorde kulisser og rekvisitter, patinerede kostumer til Zombiecrawl – Danmarks største pubcrawl for zombier, som jeg har arrangeret i 10 år – og afholdte det første event til KBH Læser for DHS.

Jeg har sidenhen flyttet butik til Vesterbro og bruger nu kun lokalerne til tattoo studio – og har selvfølgelig, som altid, plads til KBH Læser og vores lille fine selskab.

Jeg glæder mig til at lægge lokaler til endnu engang, og er fuldt engageret i fremmelse af uhyggen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *