22. februar 2018, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Søen af Henriette Rostrup og Michael Schiøler Tingsgård

Kategorier: Bøger
Tags:: , , ,

Søen af Henriette Rostrup og Michael Schiøler TingsgårdSøen er det eneste sted, hvor man kan gemme sig for det brutale og nidkære vagtmandskab, der i Henriette Rostrup og Michael Schiøler Tingsgårds dystopiske graphic novel er sat til at opretholde forbud mod løsgængeri.

Vi følger en unavngiven person, der med sin følgesvend er på evig flugt i bydelen Nørrebro i et fremtidigt København, hvor ”gravhundestore rotter piler hen over mudderet, gnaver i resterne af søens sidste fisk.”

Læs mere på forlagets hjemmeside

Produktdetaljer:

Udgivelsesdato: 22-02-2018
ISBN13: 9788771760781
Sidetal: 85
Forlag: Fahrenheit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *