17. marts 2018, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Randvad af Jacob Holm Krogsøe og Martin Wangsgaard Jürgensen

Kategorier: Bøger
Tags:: , ,

Randvad af Martin Wangsgaard Jürgensen & Jacob Holm KrogsøeHvad er ”Randvads hemmelighed”?

”I gamle dage kaldte man det, der huserede i skovene, for Djævlen. I dag kalder man det ikke noget, men jeg tror ikke, du finder et stykke skov i hele Sønderjylland, der bliver brugt så lidt som det der strækker sig rundt om Randvad. Sjovt, hvordan den slags overtro kan blive ved med at overleve, ikke?”

Karoline kørte en hånd gennem pigens hår, mens hendes øjne fulgte Werner. ”Der bliver fortalt så meget om skoven.” Hun lo dæmpet.

Akademikeren Karl Johansen bliver i 2017 hyret til at finde ud af, hvad der skete med Albert Severin Termansen. Albert forsvandt i 1887, da han besøgte den lille landsby Randvad, nær Løjt Kirkeby i Sønderjylland. Han var historiker og ville undersøge stedets særlige, gamle landbokultur. Den talentfulde, unge kunstner, Werner Erik Kværndrup var med ham.

Werners efterladte tegninger får det til at løbe koldt ned ad ryggen på Karl. Der er noget truende over Randvad og den gamle skov, der omkranser landsbyen. Det bliver snart tydeligt, at ikke alle ønsker, at Karl skal rode i fortiden.

Randvad er en krimi om dyriske drifter, hemmeligheder og kræfter fra historiens dyb.
Randvad er gys og spænding.

Læs mere på forlagets hjemmeside

Produktdetaljer:

Udgivelsesdato: 17-03-2018
ISBN13: 9788797038833
Sidetal: 236
Forlag: H. Harksen Productions

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *