18. juni 2018, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Dagbog fra zombieverdenen af Hanne Rump & Klaus Frederiksen

Kategorier: Bøger
Tags:: , ,

Dagbog fra zombieverdenen af Hanne Rump & Klaus Frederiksen”Der er ingen her, der ikke ved, at du vågner op til dine egne skrig næsten hver nat. Det er bare en kutter, Noah, så stor er den heller ikke. Der er ret lydt. Alle hører de skrig.”

Det er lykkedes Noah at overleve apokalypsen med ar på sjælen. Nu er han ombord på en fiskekutter, hvor han sejler ud i zombieverdenen sammen med fire andre. Kampen for overlevelse fortsætter. De kæmper med zombier samt leder efter mad og brændstof på en hæsblæsende rejse, hvor de håber at finde sikkerhed og håb for fremtiden, både for dem selv og for menneskeheden.

Læs mere på forlagets hjemmeside

Produktdetaljer:

Udgivelsesdato: 18-06-2018
ISBN13: 9788771909876
Sidetal: 255
Forlag: mellemgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *