15. august 2018, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

King af A. Silvestri og Christoffer Gertz Bech

Kategorier: Bøger
Tags:: , , ,

King af A. Silvestri og Christoffer Gertz Bech“Hjertet banker hårdt mod ribbenene. Endnu et blik over skulderen. Monsteret er stoppet lige foran hans hus. Det forfølger ham ikke længere. Står bare og smiler et frygteligt smil, der når fra øre til øre.”

Simon vågner ved, at der er noget på hans værelse. Det er et monster, og det er virkeligt. Simon springer ud af sengen, og løber så langt væk, at ingen kan finde ham. Undtagen hans hund King. King vil finde Simon, og lader sig ikke stoppe af noget. Ikke engang en tur gennem Helvede.

Læs mere på A. Silvestris hjemmeside

Produktdetaljer:

Udgivelsesdato: 15-08-2018
ISBN13: 9788793281851
Sidetal: 37
Forlag: Calibat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *