18. september 2018, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Jeg er Albert Storm af Zenia Johnsen

Kategorier: Bøger
Tags:: ,

Jeg er Albert Storm af Zenia JohnsenPå en ø bor Albert Storm og hans bror Benjamin. Men Benjamin er forsvundet. Måske kidnappet? Og en dag forsvinder et helt hus. Albert søger hjælp hos veninden Annika og på nettet hos radikalteori.nu. Men er der noget overnaturligt på spil, er folk på øen ved at blive gale, eller …?

En drømmende, dramatisk historie, der sprænger realplanet og leger lige så meget med sin læser som med Albert Storm. Det er til at smage salten i luften. Zenia Johnsen har tidligere skrevet billedbøger og en (postkort)roman for voksne, Hjerneskælv.

Læs mere på forlagets hjemmeside

Produktdetaljer

Udgivelsesdato: 18-09-2018
ISBN13: 9788771514391
Sidetal: 186
Forlag: Jensen & Dalgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *