1. september 2018, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Love City af David og Stephan Garmark

Kategorier: Bøger
Tags:: , ,

Love City af David og Stephan GarmarkLOVE CITY: Kælenavnet for ferieparadiset St. John – en af øerne i det tidligere Dansk Vestindien. Men der ånder alt andet end fred og idyl. På orkanhærgede og ødelagte St. Thomas har den karismatiske King Malcolm samlet en hær bestående af alt fra afrikanske pirater til guerillasoldater fra Syd- og Mellemamerika og har planer om at løsrive øerne fra USA. Revolution, undtagelsestilstand og no-fly zone.

Da en mystisk malarialignende epidemi bryder ud på St. John, sendes nødhjælpsarbejderen Sam Fisker afsted som en del af et hold fra European Crisis Aid. Med sig har de et privat vagthold ledet af Daniel Stoker. Da Sams chef myrdes, bliver hun leder af nødhjælperne og forsøger at komme til bunds i, hvad det er for en epidemi, der dræber folk i massevis – for der findes ingen malariamyg på øen.

Snart opdager Sam og Danny, at deres jagt på sandheden bag udbruddet gør dem selv til de jagede, og midt i en voldsom orkan må de slå sig sammen med King Malcolm
i deres kamp for overlevelse.

Love City er en roman om oprør, tab af drømme og kærlighed og naturens uovervindelighed.

Læs mere på forlagets hjemmeside

Produktdetaljer

Udgivelsesdato: 01-09-2018
ISBN13: 9788771712605
Sidetal: 277
Forlag: Kandor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *