17. oktober 2018, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Forglemmigej af Teddy Vork

Kategorier: Bøger
Tags:: ,

Forglemmigej af Teddy VorkMie har fået nyt job som nattevagt på et ældrecenter. Oven på en hård periode med indlæggelse på psykiatrisk afdeling og en skilsmisse er hun nu klar til at komme i gang igen og skabe et godt liv for sig selv og datteren, Astrid.

Men jobbet er ikke så nemt, som Mie havde troet. De demente beboere er urolige om natten og sidder fast i gamle, traumatiske minder. Et bestemt minde virker til at gå igen hos flere beboere. Samtidig får Mie følelsen af, at nogle af hendes kolleger er ude efter hende, en følelse hun også havde på sin tidligere arbejdsplads.

I sit privatliv må Mie kæmpe med eksmanden Jeppe, der tvivler på, at Mie kan klare forældrerollen, efter at Astrid er begyndt at fortælle foruroligende ting om situationen hjemme hos Mie. Er der nogen, der er ude på at gøre Mie ondt? Eller er det hele noget, der forgår inde i hendes hoved?

“Forglemmigej” er en intens psykologisk thriller, der tegner et stemningsmættet og uhyggeligt billede af det velkendte plejehjemsmiljø og viser, hvordan et skrøbeligt sind hurtigt kan slå sprækker.

Læs mere på forlagets hjemmeside

Produktdetaljer

Bogtype: E-bog og Lydbog
Forlag: Storyside Originals
ISBN: 9789178156672

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *