1. oktober 2018, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Hotellet af Jonas Wilmann

Kategorier: Bøger
Tags:: ,

Hotellet af Jonas Wilmann”Jeg trådte så langt ud på terrassen, jeg kunne uden at trippe ud over til skovlandet, for at få et overblik over hotellet. Det var en ældre, victoriansk bygning, hver centimeter opslugt af invaderende, mørkegrøn vedbend. Med et flot skråtag og et knækket, sort spir på en mindre kuppel. Vinduerne på tredje sal havde alle tremmer for vinduerne. Sært.”

Den danske forfatter Roland Andersen rejser til området omkring Dartmoor for at sikre en romankontrakt med det velrenommerede forlag Tashtego.
Det er sen aften, da han lander i Bristol, og på vej mod forlaget farer han vild på de små, engelske landeveje, kører galt og mister bevidstheden.

Da han slår øjnene op, befinder han sig på det affældige Sycamore Grove Hotel, som nærmest er opædt af den omgivende skov og hvis gæster alle er ældgamle.
Den venlige læge Augustus Landau tilser Rolands skader, og beboerne på hotellet er da venlige nok, om end lidt sære. Men der er noget, som ikke helt stemmer. Det er, som om skoven omkring hotellet fortsætter i det uendelige.

Hvor er den vej, Roland kørte galt på?
Hvor er han egentlig?
Er han overhovedet i England længere?

Læs mere på Jonas Wilmanns hjemmeside

Produktdetaljer

ISBN: 978-87-970563-1-8
Forlag: forlaget KAOS
Sidetal: 252
Udgivelsesdato: 1. oktober 2018

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *