27. oktober 2018, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Slør af A. Silvestri

Kategorier: Bøger
Tags:: ,

Slør af A. SilvestriSom noget fra en fabel voksede Rosensparre Gods frem af de gamle egetræer. Godsets røde murværk rakte blidt mod himlen, og de høje, hvide vinduer hviskede om helt andre århundreder, fyldt med ridderdåd og blomsterkranse.

På godset skal der være bryllup, og Pernille skal være brudepige. Hun er veninde med bruden Jeanette, men de to har ikke set hinanden i årevis. De skiltes i vrede, og siden har der ikke været anden kontakt end et enkelt like i ny og næ. Men nu er det sommer, markerne danser gyldent, og vandet klukker i fjorden ved det gamle gods, hvis historie strækker sig helt tilbage til vikingetiden. Det er tid til at begrave gammelt fjendskab, i jord eller mørke.

Læs mere på A. Silvestris hjemmeside

Produktdetaljer:

Udgivelsesdato: 27-10-2018
Forlag: Kandor
Sidetal: 196
ISBN13: 9788771714326

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *