14. november 2018, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Frygt Fabrik Fælde af Steen Langstrup

Kategorier: Bøger
Tags:: ,

Frygt Fabrik Fælde af Steen LangstrupEn gruppe urban explorers i selskab med en kunstfotograf besøger et gammelt fabriksområde i hjertet af København. Fabrikken har været nedlagt i årtier. Den har tilsyneladende fået lov til at ligge uberørt hen bag den høje mur, der omkranser området. Der er ingen tegn på, at der har været andre mennesker på fabrikken i mange år. Intet affald, ingen graffiti, ingen knuste ruder.

Det er en lun sommerdag, den fredag gruppen besøger stedet. Alligevel er der noget ved fabrikken, der giver flere i gruppen en kold fornemmelse indeni. De er ikke alene på fabrikken.

“Frygt Fabrik Fælde” er Steen Langstrups længste gys siden “Plantagen” og er et rendyrket Steen Langstrup-gys, med krydsklip mellem forskellige handlingsspor, nutidige og historiske, grusomheder, hemmeligheder og krybende angst. Den udkom først som lydbog på eReolen og samlet i papirudgave d. 14. november 2018.

Læs mere på forlagets hjemmeside

Produktdetaljer:

Forlag: 2 Feet Entertainment
Udgivelsesdato: 14.11.2018
ISBN: 978-87-7994-157-1
Sider: 2 bind

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *