1. august 2019, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Pax Immortalis – Opgøret af Patrick Leis

Kategorier: Bøger
Tags:: ,

Pax Immortalis - Opgøret af Patrick LeisBagsidetekst

“Grågrønne hænder rev fat om våben og uniformer, en ung konstabel blev bidt i ansigtet og hans sidemand nåede aldrig væk før kadaverne var over ham. Stillingen gik i opløsning, soldaterne flygtede over hals og hoved gennem hallen og den sidste af dem fik næsten lukket yderdøren…”
Efter af Svøben havde lagt det meste af verden i grus, forskansede de overlevende sig i små, isolerede enklaver. Men noget tyder på, at der faktisk eksisterer hemmelige megabyer bag ødemarken… Og at en hær af teknokrater bruger zombierne til uhyrlige eksperimenter.

Udgivet 1. august 2019
Paperback og e-bog
594 sider

Læs mere på forlaget Valetas hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *