12. september 2019, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

De rensede af Søren Staal Balslev

Kategorier: Bøger
Tags:: ,

De rensede af Søren Staal BalslevVerden er gået under, og samfundet, som vi kender det, findes ligesom ikke længere. Så godt som hele menneskeheden er udryddet i en global epidemi, og nu står der kun enkelte individer og spredte grupper af mennesker tilbage i ruinerne. Midt i det hele, i en forladt lejlighed i Nordvest i København, sidder en lille familie og forsøger at holde sammen på stumperne af det liv, der var engang. For selvom verden er gået under, kan det stadig være uoverkommeligt at håndtere parforhold, opdragelse og helt basale ting som ikke at fryse, sulte ihjel eller blive dræbt af fremmede.

Læs mere på Forlaget Kandors hjemmeside

Forfatter: Søren Staal Balslev
Udgivelsesdato: 12. september 2019
Sideantal: 248
Format: E-bog, Paperback

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *