10. oktober 2019, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Rosenreglen af Liv Nimand Duvå

Kategorier: Bøger
Tags:: ,

Rosenreglen af Liv Nimand DuvåI Liv Nimand Duvås roman “Rosenreglen” flytter en kvinde ind i et nyopstartet kollektiv ved en skov. Hun har et halvt år til at lave en udstilling og har brug for arbejdsro. Men i takt med, at hun forsvinder ind i arbejdet med udstillingen, begynder underlige ting at ske i huset og i skoven. Jo mere hun går ind i alt det, der skete omkring hendes trettende år, desto mere hjemsøges hun af fortiden. Dengang hun var alene med en fotograf og en spiseforstyrrelse, en mormor og en mor, der troede hun kunne give hende et andet liv, men i stedet gav hende noget at hævne.

Som tiden går, bliver det ikke ufarligt at bo i kollektivet, hverken for kunstner eller kollektivister.

Læs mere på Forlaget Gyldendals hjemmeside

ISBN: 9788702288865
Udgivelsesdato: 10-10-2019
Sidetal: 250
Omslagsgrafiker: Studio Marie Brodersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *