1. november 2019, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

En lykkelig slutning af Maren Uthaug

Kategorier: Bøger
Tags:: ,

En lykkelig slutning af Maren UthaugNicolas er bedemand, ligesom sin mor Lone Helle, og sin morfar, Christian 5. Nicolas nedstammer i lige linje fra syv generationer af bedemænd. Nu har han fået et problem. Lig er begyndt at tiltale ham på en ny måde. I et forsøg på at forstå sig selv og sine egne skyggesider begynder han at optrevle familiens historie.

“En lykkelig slutning” er en roman om døden i dens mange afskygninger – om nekrofili og medlidenhedsdrab, om overtro og kremering, om spøgelser og OCD, om teosofi og nazisme. Maren Uthaug leverer en tour de force gennem dødens kulturhistorie, med rablende fantasi og en stædig logik, der truer med at sprænge virkeligheden, som vi kender den, i luften.

Læs mere på Forlaget Lindhardt & Ringhofs hjemmeside

Udgivelsesdato: 01. nov. 2019
Sideantal: 368

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *