14. november 2019, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Faldende masker af Dennis Jürgensen

Kategorier: Bøger
Tags:: ,

Faldende masker af Dennis JürgensenDen psykotiske morder Inge Renee Janné er sporløst forsvundet efter han kidnappede Andrea Triel, stak sin mormor ned og flygtede såret ud på havet, men politiet fortsætter menneskejagten til Janné findes, død eller levende.

Roland Triel efterforsker et privat mysterium som længe har naget ham: en serie fotografier taget af hans afdøde hustru sammen med en ukendt mand. Havde Dorte Triel en affære eller er forklaringen en anden?

Da en kvinde meldes brutalt myrdet i sit hjem, gør politiet en chokerende opdagelse. Roland Triels jakke og ID findes på gerningsstedet, og offeret er kvalt med efterforskningslederens slips, men før nogen kan stille spørgsmål, forsvinder også Triel sporløst.

Læs mere på Forlaget Tellerups hjemmeside

Udgivelsesdato: 14. november 2019
Genre: krimi, thriller, spænding
EAN: 9788758860008
Antal sider: 560
Lix: 28

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *