10. oktober 2013, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Hospitalet af Michael Kamp

Kategorier: Bøger
Tags::

HospitaletJonas vågner op på hospitalet efter en voldsom trafikulykke. Hans tilstand er alvorlig, og mens lægerne kæmper for at redde hans liv, lever han i sit eget personlige helvede af smerter og halvtågede minder om tiden før ulykken. Pumpet fuld af smertestillende medicin er hans greb om virkeligheden spinkelt, og frygtelige syner begynder at hjemsøge ham.

Hospitalet er endnu en stærk roman fra Michael Kamp (f. 1974), som har vundet flere litteraturpriser for sine historier. Denne gang udforsker han vores ambivalente forhold til hospitaler og læger og lader en grusom fortælling udspille sig i de lange, hvide gange.

Læs mere på Forlaget Tellerup

ISBN-13:978-87-588-1351-6
Udkom: 10. oktober 2013
Sider: 274
Forlag: Tellerup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *