4. oktober 2013, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Spøgelserne på Frilandsmuseet af Steen Langstrup

Kategorier: Bøger
Tags:: ,

Spoegelserne-LangstrupHJEMSØGT har i årevis været en fast og meget levende del af Mxrket.dk. Læsere har indsendt egne, selvoplevede spøgelseshistorier, ligesom Steen Langstrup selv har forsøgt at efterforske et af de mest hjemsøgte steder i København; Club Absalon. Med “Spøgelserne på Frilandsmuseet” udgives den første bog i serien HJEMSØGT EFTERFORSKER.

Beskrivelse:
Den Grå Mand spøger på gården fra Vemb, mens Den Hvide Dame lister gennem stuerne på gården fra Lønne natten efter onsdag. Heste vrinsker, hvor ingen heste er. Violiner spiller i tomme stuer. Fornemmelsen af ikke at være alene er til tider ubehagelig flere steder.

Mærk selv det kolde gys, når gyserforfatter Steen Langstrup i denne bog tager dig med på vandring blandt museets hjemsøgte gårde. Bogen bygger på øjenvidneberetninger og gamle spøgelseshistorier, der gået i arv blandt personalet.

Måske møder du selv et af spøgelserne — mange af dem ses nemlig også om dagen.

Læs mere på Mxrket.dk

Udgivelsesdato: 4. oktober 2013
Forlag: 2 Feet Entertainment
Sidetal: 65
ISBN: 978-87-7994-122-9

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *