25. november 2013, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Så kan der nomineres til Årets Bedste Horrorudgivelse 2013

Kategorier: Nyheder
Tags::

ForsiderDansk Horror Selskab er nu klar til for tredje gang at uddele prisen for Årets Danske Horrorudgivelse. I den anledning har vi ligesom sidste år brug for jeres hjælp til at nominere dette års Horrorudgivelse som ligesom sidste år uddeles ved Krimimessen i Horsens.

Retningslinjer for udvælgelsen af værkerne er følgende:

• Værket skal være udgivet første gang i 2013
• Værket skal tilstræbe at skabe en følelse af uhygge, skræk og/eller foruroligelse for læseren
• Sproget skal være fængende og fascinerende
• Værket skal kunne underholde, udfordre og fastholde den voksne læser
• Værket skal være en selvstændig udgivelse

Som det fremgår af det ovenstående er der ikke krav om, at værket er udgivet under
genrebetegnelsen ‘horror’, blot er der krav om, at værket indeholder elementer af horror, genretræk eller virkemidler.

Med termen ‘selvstændig udgivelse’ menes, at man ikke må bryde en udgivelse op i flere dele (fx nominere en enkelt novelle i en novellesamling/-antologi eller et kapitel i en bog), men at de nominerede værker skal være fuldstændige – man må altså gerne nominere hele antologi/samlinger, romaner, enkeltudgivne noveller (fx e-bogs-noveller), sms-udgivelser, udgivne film- eller teatermanuskripter etc. Ligeledes må et bind af en serie nomineres som selvstændig udgivelse. Ved en series afslutning kan nomineringsudvalget vælge at nominere hele serien som et samlet værk.

Hvert forlag må nominere højst to værker til prisen. Værkerne må både være udgivet af forlaget selv eller af andre forlag/selvudgivende forfattere.

Fra Dansk Horror Selskabs side håber vi naturligvis på velvilje fra jeres side og ser frem til jeres nomineringer, der skal være os i hænde inden 15. december 2013. Nomineringerne skal sendes til koordinatoren for prisuddelingen, formand Jacob Hedegaard Pedersen, på adressen
info[@]jacobhedegaardpedersen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *