5. april 2014, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Årets Danske Horrorudgivelse 2013 går til ’Made Flesh’ af Tom Kristensen og Lars Kramhøft

Kategorier: Nyheder
Tags:: , , ,

Lars Kramhøft og Tom Kristensen med prisen lille

For 3. år i træk uddeles Årets Danske Horrorudgivelse, denne gang til en graphic novel, hvor horror er det gennemgående tema. Det sker på Krimimessen i Horsens lørdag den 5. april kl. 13.

Juryen bag prisen er klar i sin begrundelse for tildelingen:

”Vi finder, at ’Made Flesh’ er en særdeles vellykket udgivelse, der er drevet af det visuelle såvel som historien. Der er tale om et helstøbt værk, hvor ikke mindst billedsidens farver og fortællingen supplerer og forstærker hinanden, og skaber et skræmmende værk værdig til årets Horrorpris.”

Steffen Larsen og Christian Reslow taler med TK og LK om Made Flesh lilleHistorien ’Made Flesh’ er på engelsk og handler om den unge arkitekt Michael, der rejser tilbage til barndommens hjemsøgte hus, fordi han føler, han må afdække nogle af de hemmeligheder, der siden barndommen har plaget ham. Sammen med sin kæreste begiver parret sig tilbage i tiden og snart er de i kamp med en stærk kraft fra den anden side af døden. En kraft der er fuldt besluttet på ikke at lade Michael slippe væk igen…

’Made Flesh’ blev udgivet i september 2013 på forlaget Headstone Publishing og er netop udkommet på dansk på forlaget Valeta under titlen “Fordærvet”.

Juryen bag årets horrorudgivelse:
Steffen Larsen, Politiken, Søren Balslev, Weekendavisen, Thomas Winter,
redaktør af Himmelskibet og fra foreningen Fantastik, Jan M. Johansen, bibliotekar i
Ringsted og horror-ekspert og Cecilie Bepler, filosof og kunstkritiker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *