13. april 2014, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Farlig vrede af Agnete Friis

Kategorier: Bøger
Tags::

farlig-vredeHvad ville du ønske, hvis du kunne få hjælp fra de døde?

Da William efter et skybrud finder et lig på kirkegården, er han ikke i tvivl …

William går i niende, spiller fodbold med sine venner og drømmer om at kysse Laura, da en ny dreng i klassen truer med at smadre hans liv. For Victor kan tilsyneladende alt. Snart er Williams plads på førsteholdet truet, og det samme gælder forholdet til Laura og bedstevennen Agger.

William er rasende, men så får han hjælp fra en uventet kant. Efter et kraftigt regnvejr finder han en åben kiste på kirkegården, og han tager en funklende ørering fra den døde. Den viser sig at forbinde ham med kræfter, han ikke vidste fandtes. Snart får William alt det, han ønsker, men han indser for sent, at aftalen med de usynlige og mørke magter kan komme til at koste både ham og Victor livet.

Udgivelsesdato: 03-04-2014
ISBN: 978-87-7137-876-4

(Omtale fra People’s Press hjemmeside)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *