13. januar 2016, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Den 8. bog om Satan – Menneskesønnen af Maya Salolin

Kategorier: Bøger
Tags:: , ,

Titel: Den 8. bog om Satan – Menneskesønnen
Forfatter: Maya Salolin
ISBN: 978-87-91589-51-5
Sideantal: 66

Satan. Guds modstander. Den Onde Selv, kaldes han, og han er både frygtet og forhadt blandt mennesker. Intet kunne være mere forkert. Satan er den eneste sande humanist blandt de udødelige skabninger, som befolker vores verden og verden efter det kødelige livs ophør. Han forbrød sig mod Gud, men menneskene har han altid elsket. Han har levet iblandt os, levet som én af os i flere generationer, end de fleste ville kunne fatte. Han har været her siden begyndelsen – siden før begyndelsen – og dette er hans historie.

I denne bog fortæller den faldne engel selv om skabelsen, livet og menneskehedens historie – både før og efter døden.

Læs mere på Forlaget Kandors hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *