15. maj 2016, Author: Jette Holst, Skriv en kommentar

Fanden på væggen af Palle Schmidt

Kategorier: Bøger
Tags:: , ,

Fanden på væggenDetektivbureauet Jankowski I/S kæmper for at overleve. Helena forsøger at holde butikken kørende, mens den tidligere militærmand David er gledet ud i en deroute af vold. Yasin bruger mere tid på afpresning og et skrantende familieliv end på arbejdet. Den tidligere kriminelle Frank ser magtesløs til, mens det sidste, han har, smuldrer mellem fingrene. Og den pensionerede politimand Schebel har sin helt egen agenda.

Da en gammel sag om et kidnappet barn dukker op, virker det som en gave fra himlen, men efterhånden som de graver dybere, åbnes en Pandoras æske af rædsler og det viser sig, at sagen snarere er en enkeltbillet til helvede.

Læs mere på Palle Schmidts hjemmeside

Produktdetaljer:
ISBN-13: 9788793281233
Sideantal: 347
Udgivet: 15-05-2016
Forlag: Calibat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *